Økologisk & naturlig hudpleje

Amazing Space er en første klasses produktserie, skabt i 100% synergi mellem biologiske, naturlige, rene og økologiske ekstrakter fra planteriget kombineret med ny teknologisk forskning på højt plan, som danner de unikke produkter, og giver samtidig enestående resultater ved behandlinger af kroppen og huden. Amazing Space er et hightech organisk sundhedskoncept bestående af multi-plejende produkter til ansigtet og krop samt kosttilskud.

Mere om mærket

Amazing Space konceptet bygger på Fairtrade, og er udviklet med stor respekt for den natur vi alle her på kloden bør beskytte og værne om. De Eco-certificerede ingredienser er særligt udvalgt, og produkterne efterlever standarderne for økologisk kosmetik, idet hvert produkt består af 95% biologiske og naturlige planteekstrakter, med specielt økologiske certificerede ingredienser, varierende med et indhold på 10-100% af det færdige produkt (vand er undtaget herfra).

Formlerne er udviklet og testet i Danmark og hver ingrediens er nøje udvalgt og kvalitetskontrolleret, til hvert enkelt produkt, der ofte har mere end 50 virkestoffer, disse leveres af internationalt certificered råvareleverandører.

Naturen er den vigtigste leverandør, og nordiske planteekstrakter som f.eks. Havtorn, Geranium, Morgenfrue og Marietidsel kombineret med internationale, eksotiske ingredienser som f.eks Grøn Te fra Japan, Argan fra Marokkco, Aloe Vera fra Amerika og Inca Omega fra Amazonas i Peru.

Alle hudplejeprodukterne er udviklet på baggrund af den nyeste videnskab og teknologi. Gamle traditioner for kosmetisk anvendelse er kombineret med nutidens mest aktive og moderne virkestoffer, som f.eks. hyaluronsyre, ceramider, antioxidanter, proteiner, aminosyrer og vitaminkomplekser.

Alle produkterne fra Amazing Space er produceret i Danmark, Frankrig og Italien, produkterne leveres emballage baseret på glas og genanvendelig plastik til og således forhindres det, at skadelige kemikalier fra uheldig indpakning forurener det produkt indholdet.

Produkterne er ikke testet på dyr og de er alle fri for parabener, petrolatum, syntetisk parafume, farvestoffer og alkohol. Design og emballage er æstetiske, hygiejnisk samt etisk korrekt. Duftene er sansestimulerende fra naturens egene skattekamre, med afspændende aromaterapeutisk effekt for krop og sind. En serie som er den rene luksus og næring for din hud og velvære.

  • Naturlig biologisk oprindelse og biologiske plantebaserede ingredienser (minimum 95 %)
  • Økologisk dyrkede ingredienser (varierende med et indhold på 10-100%)
  • Ingen parabener
  • Ingen petrolatum (mineralolie)
  • Ingen syntetiske farvestoffer
  • Ingen syntetisk alkohol
  • Ingen syntetisk parfume
  • Ingen nano-partikler
  • Ikke testet på dyr

Bedst sælgende produkter

AMAZING MAGAZINE

Bliv inspireret og lær mere om huden – læs det nye magasin fra Amazing Space