Afstressende & forskønnende

Læn dig tilbage, luk dine øjne og mærk roen sænke sig over dig, alt imens du bliver forkælet med en af vores mange skønne behandlinger som giver dig velvære samt fornyet energi til krop og sjæl.
Her er plads til dig og dine ønsker, vi skræddersyer alle behandlinger så de passer til dig og dine behov.
Vi tilbyder alt lige fra ansigt til kropsbehandlinger samt gravidbehandling  og pedicure , så tøv ikke, book din tid allerede nu og forkæl dig selv eller en du holder af.

NY BEHANDLING KOMMER SNART.

skøn luksus med ædelsten er på vej..

Amazing Clean Facial

En rensende ansigtsbehandling som anbefales til teenage hud samt en meget uren og problemfyldt hud, her er  fuld fokus på dybde rens, og forfinelse af hudens porer. Behandlingen skræddersyes og sammensættes af udvalgte produkter efter hudens individuelle behov.

Behandlingen indebærer afspændende aromaritual, afrensning, massage med varme ædelsten, eksfoliering af huden, dampende aromaterapi, udrensning af urenheder, LED lysterapi, maske samt skulder og hovedbundsmassage, afslutningsvis serum og cremepleje.

695 DKK (60 min.)

Amazing Classic Facial

En forkælende ansigtsbehandling som egner sig til alle hudtyper, der trænger til pleje og næring, samt forløsning af ansigtets muskler. Behandlingen skræddersyes og sammensættes af udvalgte produkter efter hudens individuelle behov.

Behandlingen indebærer afspændende aromaritual, afrensning samt massage med varme ædelstene, eksfoliering af huden, dampende aromaterapi, hånd og fod ritual, udrensning af urenheder, akupressurtryk, massage af skulder, nakke og ansigt, hovedbundsmassage samt maske, afslutningsvis serum og cremepleje.

895 DKK (80 min.)

Amazing Signature Facial

En behandling til kunden der ønsker fuld forkælelse i én og samme behandling, inkluderer ansigt, ryg, hænder og fødder.

Behandlingen indebærer eksfoliering af ryg, opvarmning med varme ædelstene, efter fulgt af en blid rygmassage, afrensning af ansigtet, massage med varme ædelstene, eksfoliering af huden, dampende aromaterapi, hånd og fod ritual samt maske, fjernelse af urenheder,  akupressurtryk med kolde ædelsten, massage af skulder, nakke og ansigt, hovedbundsmassage samt maske, afslutningsvis serum og cremepleje.

1095 DKK (100 min.)

Amazing Face Sculpting Therapy – FST Massage

Denne behandling er til kunden der ønsker afspænding af sit ansigtet ved en effektiv massage.

Behandling er en massage teknik hvor vi arbejder på alle 97 ansigtsmuskler, med denne teknik går vi ind og afspænder muskulaturen samt opstrammer og udglatter mimiske linjer og rynker. Massagen giver huden en fantastisk glød og et naturligt ansigtsløft.

Behandlingen indebærer afrensning af ansigtet, massage med varme ædelstene, FST massage, gau sha massage, samt maske, hovedbundsmassage, afslutningsvis serum og cremepleje.

695 DKK (60 min.)

Amazing Face Workout

Denne behandling er til kunden der ønsker den ultimative workout af ansigtet. Her træner og afspænder vi musklerne ved hjælp af dybe massagetag, samt der anvendes specielle gummibolde og Electro Therapy,

Behandlingen indebærer afrensning af ansigtet, samt massage med varme ædelstene, afspænding med gummibolde ´Eco Rubber Balls, FST massage, derefter stimuleres huden med `Electro Therapy´ med lavfrekvent strøm.  Afslutningsvis påføres serum og cremepleje.

695 DKK (60 min.)

Farve af bryn samt retning

225 DKK (20 min.)

175 DKK (som tillæg til ansigtsbehandling)

Farve af vipper og bryn samt retning

325 DKK (30 min.)

275 DKK (som tillæg til ansigtsbehandling)

Farve af vipper

225 DKK (15 min.)

175 DKK (som tillæg til ansigtsbehandling)

Amazing Classic Body

Denne behandling er til kunden der ønsker at forkæle kroppen.

Behandlingen indebærer eksfoliering af hænder og fødder, samt tørbørstning af kroppen, ryggen varmes op med strygninger fra varme ædelstene efterfulgt af en let afspændende massage af kroppen med en terapeutisk olie samt strygninger fra gau sha sten- en kombination der løsner op for de muskelspændinger og blokeringer der måtte være, afslutningsvis gives en hovedbundsmassage.

 895 DDK (70 min.)

Amazing Signature Body

Denne behandling er til kunden der ønsker fuld luksus, inkluderer både krop, ansigt, hænder og fødder.

Behandlingen indebærer eksfoliering af fødder samt maske, hænderne eksfolieres og masseres, kroppen tørbørstes og masseres i en terapeutisk olie, ryggen varmes med strygninger fra varme ædelsten efterfulgt af en let massage, afrensning af ansigtet samt massage med varme ædelstene, akupressurtryk med kolde ædelstene, massage af skulder, nakke og ansigt, afslutningsvis ansigtsmaske, serum og cremepleje.

 1095 DDK (100 min.)

Amazing Pretty & Pregnant Signature

Denne behandling er til den gravide kvinde som ønsker en dejlig forkælende og plejende behandling af hele kroppen samt ansigtet, på én og samme tid.

Under en graviditet er kvindekroppen udsat for et stort pres og derfor trænger kroppen ekstra meget til at blive behandlet og passet godt på, derfor tilbyder vi denne skræddersyet behandling til den gravide kvinde.

Behandlingen indebærer eksfoliering af fødder samt et varmt fodbad og maske, hænderne eksfolieres og masseres, kroppen tørbørstes og masseres let med Gau Sha redskaber som drænerer evt. ophobet væske i kroppen. Ryggen opvarmes med strygninger fra varme ædelstene efterfulgt af en let massage med en terapeutisk olie, maven pakkes ind i en lækker blødgørende maske, mens benene smøres ind i en kølende maske der dæmper evt. hævelser. Ansigtet afrenses og masseres med varme ædelstene efterfulgt af akupressurtryk med kolde stene, massage af skulder, nakke og ansigt samt hovedbundsmassage, afslutnings vis ansigtsmaske, serum og cremepleje.

Alt i alt en plejende velværebehandling der løsner op i ophobninger og spændinger i den gravide krop.

1095 DDK (100 min.)

Amazing Body Massage

Denne behandling er til kunden der døjer med muskelspændinger og blokeringer i kroppen.
Behandlingen indebærer en let afspændende massage der ved løsner op i de spændinger og blokeringer der måtte være i kroppen.

395 DKK (30 min.)
695 DKK (50 min.)

Amazing Pedicure

En forkælende behandling til din fødder.

Behandlingen er til kunden der ønsker at pleje sine fødder. Fødderne placeres i et varmt fodbad hvor efter de eksfolieres og vaskes med et varmt kompres. Hård hud fjernes blidt og neglebånd ordnes og plejes med olie, neglene files i facon og overfladen poleres blank. Fødderne pakkes ind i en nærende og fugtgivende maske, efterfulgt af en let fodmassage, og behandlingen afsluttes med en, serum samt blødgørende creme.

Under behandlingen vil du få serveret en lille let forfriskning du kan side og nyde.

595 DKK (60 min.)