Stedet for dig & dit velvære

Room for Care præsenterer et holistisk univers med velgørende og forskønnende behandlinger for både krop og sjæl, vi holder fokus på dig, du skal nyde og føle, samt opleve at vi giver dig en berigende og afslappende behandling. Et besøg hos Room for Care er en ren velværeoplevelse med aromaterapeutiske dufte, afspændende musik, afstressende samt velgørende og healende behandlinger, et sandt åndehul fra hverdagens stress og jag. Her kan du slappe af og nyde roen mens du forkæles med en af vores afstressende behandlinger. Til alle vores behandlinger anvender vi de naturlige og økologiske produkter fra Amazing Space.

Mere om klinikken

Room for Care er en sand oase af ro og velvære, her kan du nyde et pusterum fra hverdagens stress og jag mens du slapper af og lader op.

Her er skabt et univers af selvforkælelse, med øje for velvære og pleje af mennesket som helhed. Her er du som kunde altid i centrum og vi tager udgangspunkt i dig og dine unikke behov, ligesom vi arbejder ud fra det holistiske og intuitive perspektiv, så derfor vil alle behandlinger være skræddersyet til lige netop dig.

Vi brænder for at skabe et sted der emmer af luksus, ro og fordybelse, et sted der altid giver kunderne den unikke og professionelle behandling, hos Room for Care skal du altid føle dig velkommen og i centrum, vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Room for Care – stedet for dig og dit velvære.

Afslutningsvis får du serveret en let forfriskende drik som du kan nyde i de rolige omgivelser.

Find vej med Google Maps