HVAD ER DER SPECIELT VED EN SAVE MY FACE PUDE?

Med en SAVE MY FACE pude får du ikke kun en bedre søvn, men også en smukker hud. På grund af den særlige, patenterede udformning af puden, er dit ansigt frit placeret når du sover på maven eller på siden. Trykket på ansigtets væv og muskler lettes, så de sovelinjer som med tiden sætter sig til linjer og rynker mindskes betydeligt, og samtidig modvirkes hævelser om øjnene samt i ansigtet.

Udover at have en gavnlig virkning på huden, giver Save My Face puden også en fantastisk støtte, så ømhed, spændinger og smerter i nakke, skuldre og ryg lindres.
Vejrtrækningen forbedres og søvnen bliver markant bedre og mere afslappet. 

For de fleste bliver Save My Face puden hurtigt en uundværlig ven i kampen om en bedre søvnstilling, en langt sundere, mere afslappet og komfortabel søvn, samt en flottere, glattere og pænere hud.

FORDELENE VED EN SAVE MY FACE PUDE ER MANGE:

  • Den forebygger sovelinjer og rynker, og giver dine plejeprodukter optimale betingelser.
  • Den giver en bedre søvnstilling hvor især nakke- og skuldersmerter lindres.
  • Vejrtrækningen forbedres og søvnen effektiviseres.
  • Den mindsker problemer med acne og uren hud.
  • Den er ideel efter kosmetiske operationer.
  • Den er allergivenlig, dels på grund af det særlige fyld af specialfremstillet syntetiske fibre, og dels på grund af en opnået bedre vejrtrækning.
  • Især den lille pude er en elsket og uundværlig rejsekammerat i både bil, fly, tog og lignende.

sovelinjer er på top fem over syndere, når vi taler ældning af huden, så derfor er hudpleje ikke nok alene i jagten på at ældes med ynde. Save My face puden giver netop den elevation af ansigtet som er vigtig i denne henseende.

Det er naturligvis individuelt hvordan puderne virker for den enkelte, og vi kan ikke garantere for resultat og virkning for den enkelte forbruger.

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU BEDST DIN SAVE MY FACE PUDE OG BETRÆK:

Selve puden skal vaskes ved 40 grader i maskinen, men det er vigtigt at du vælger en lav omdrejningshastighed så fyldet holder sig jævnt fordelt i puden. Vask den ca. hver anden måned.
Husk at tage betrækket af inden du vasker den. Puden bør ikke vaskes i hånden eller lufttørres, da dette kan medføre at fyldet klumper lidt sammen.

For at puden kan holde sig dejlig luftig og fyldet være godt fordelt i puden, bør puden tørre-tumbles og gerne ved lav varme. Puden skal være fuldstændig tør før du tager den i brug, så den ikke bliver flad. Vi anbefaler også at du ca. en gang om ugen, helst hver dag, puffer den godt igennem så den bevarer sin fylde bedst muligt.

Når du vasker dit betræk, så husk at lukke lynlåsen så den ikke bliver beskadiget.

Bomuldsbetræk vaskes ved 40 grader i maskine, og kan tørre-tumbles eller lufttørres efterfølgende.

Satinbetræk vaskes ved 40 grader i maskine, og kan tørre-tumbles eller lufttørres efterfølgende.

Silkebetræk vaskes enten i hånden, eller på skånsomt silke program i maskine ved 30 grader, med sæbe til uld/silke. Brug gerne en vaskepose for bedre beskyttelse, og lad det helst lufttørre. Silke er et mere skrøbeligt materiale, og bør derfor behandles mere varsomt, og man skal forvente at skulle udskifte det lidt oftere end de andre betræk.

SAVE MY FACE er puden der kan blive din bedste ven.