Et univers af skønhed

Room for Care er for dig der ønsker mere end blot den almindelige skønhedsbehandling, dette er stedet hvis du ønsker ro og selvforkælelse samtidig med at du bliver forskønnet og der tages altid udgangspunkt i dig og din indre balance, for den indre balance går hånd i hånd med den ydre skønhed. Et besøg hos Room for Care er en ren velværeoplevelse med aromaterapeutiske dufte, afspændende musik, afstressende samt velgørende og healende behandlinger, et sandt åndehul fra hverdagens stress og jag. Vi byder dig velkommen ind i et univers af skønhed.

Marlene Lillieholm, Kosmetolog og Grundlægger

Om virksomheden

For os hænger det hele sammen, huden er kroppens spejl og derfor siger vi også at skønhed kommer inde fra, indre balance giver ydre skønhed. Et besøg hos Room for Care skal være en behagelig og afstressende oplevelse, derfor møder vi alle kunder med en professionalisme og ydmyghed der går igen i vores behandlinger, hvor vi arbejder med den intuitive tilgang, for at kunne give dig den behandling du har brug for.

Der tages altid udgangspunkt i dine behov samt ønsker og derfor vil behandlingen altid være unik og skræddersyet med de produkter og teknikker der passer til lige netop dig.

Om grundlæggeren

Marlene Lillieholm er indehaver og grundlægger af Room for Care, hendes ønske er at skabe et univers af ren forkælelse, velvære og pleje på een og samme tid.

Marlene er uddannet kosmetolog fra den internationale kosmetologskole – Cidesco i København. Marlene har altid drømt om at arbejde med mennesker på det professionelle plan og i en ung alder vidste hun at hendes arbejde skulle handle om noget med kroppen, skønhed og pleje.

Da hun tilbage i 2003 blev færdig uddannet Kosmetolog åbnede hun sin første skønhedsklinik – Hudpleje Compagniet i indre København. Her var hendes primært fokus på hud og skønhed som helhed, hun arbejde med mærker som Dermalogica, Decléor og md formulation. Efter 4 fantastiske år, ventede der nye eventyr, og klinikken blev solgt.

Ud over kosmetolog er Marlene uddannet fysiorisk massør, negle og vippeteknikker, samt hun har stor interesse og viden inden for sundhed og kost.

Marlene har gennem de sidste 10 år arbejdet meget med den holistiske og spirituelle tilgang til mennesket og i den forbindelse taget uddannelsen som Reiki healer. Dette har været med til at give hende en helt unik forståelse af mennesket som helhed og hvordan kroppens kompleksitet hænger sammen. Alt dette ønsker hun at sætte sammen på en ny måde, og derfor har hun valgt at starte universet Room for Care, hvor det holistiske og alternative går hånd i hånd med dit indre væsen og skønheden, fokus vil være på mennesket og kroppen som helhed, indre balance giver yder skønhed, alt dette har hun sat sammen i et væld af skønne behandlinger med fokus på velvære.

Marlene brænder for sit arbejde med mennesker og glæder sig til at byde dig velkommen i klinikken til en dejlig forkælende behandling.

Marlenes ord: “For mig handler det meget om at forene skønhedspleje med den indre balance og harmoni.”

For at vi kan forene skønhed inde som ude, skal kroppen og sindet være i balance. Det er min filosofi, at det vores krop er blokeret af eller fyldt op med, også sætter sine spor på krop, som i ansigtet. En ubalanceret og stresset krop er ikke i harmoni og derved ikke i balance og det kan komme til udtryk på mange måder. Derfor bruger jeg ofte min viden om menneskekroppen til at rådgive og vejlede til at få en krop i balance.